Måndag

Sitter på skolan och har rast, börjar väl snart igen. Känns konstigt att vara tillbaka till skolan igen, har ju inte varit i skolan på en månad . Fast jag ska ju bara gå idag och i morgon sen ska jag skolas in på hemtjänsten resten av veckan .

Ska ta mig en Birsta sväng sedan när jag slutar innan jag ska åka och hämta Julia från dagis. Måste köpa mer förvaring till hennes rum . Kanske ett tecken att hon har mycket leksaker när det inte för plats på hennes rum :) Hehe ! Ett hus skulle inte vara så tokigt :) Men det får vi ta när jag pluggat färdigt och skaffat mig något jobb . Ska ju bara plugga 1 år till sen är jag färdig och nybliven undersköterska :)

Aja , blev mycket skit skrivet nu :) Kan inte bju på någon bild heller eftersom jag sitter på skolan som sakt :)


Jag och jänta min <3



Jag och jänta min <3
Jag vet att det ser ut som att jag sitter och taffsar mig själv på bröstet, men jag lutar mig bara mot handen, haha :P

Fredag

Ja , idag är det Fredag, som jag har längtat . Nu är praktiken över för denna gång, och det känns jäkligt bra att den är klar. Tänk om det kunde bli finväder i helgen nu , så man kan vara ute. Jäkla pissväder som varit i flera dagar nu :/

Måste städa idag också, ser förjävligt ut här hemma ska jag tala om . Och tvätta, har inte tvättat på hela veckan och det blir en hel del kläder när man är 3 personer i familjen :) Men det lär väl inte finnas någon tvättid bara för att jag måste tvätta. Aja . Ikväll kommer nog Jenny och hälsar på , vore skit skoj om hon kom iaf. Har inte träffat henne på 1 år tror ja :/ Och jag måste ut och gå också, har fuskat i några dagar nu , fy på mig !!

Aja , nu ska jag ta tag i städningen ..




Kläder

Sitter och tittar på lite kläder, vi ska på bröllop i sommar så jag försöker hitta något fint till mig och Julia :)

Hittade en blus och leggings från Lindex till Julia


99 kr


69,50 kr


Bild från Lindex Shop Online.

Jag

Jag fattar inget om hur man fixar här på bloggen, skulle lägga ut en profil bild och en liten text under, men tror ni att det går , Nej!! Aja, inte så viktigt. Får fråga någon om hjälp någon dag :)

Idag ska man på praktiken , 11-21 :/ Tycker inte om sånna pass. Lämnade Julia på dagis för en liten stund sedan, hon ville på dagis idag, och det känns skönt att hon vill gå dit utan bråk .

På Lördag ska vi på 1-års kalas hos Anton . Så på Fredag när jag slutar tidigt ska jag åka och handla paket till honom innan jag ska hämta Julia från dagis :) Eventuellt att jag skulle få sluta ännu tidigare eftersom det är min sista dag då , då kan jag ju hämta Julia så får hon följa med . Gumman älskar verkligen att vara på Birsta ;) Undra vem som har lärt henne det. Men lite farligt blir det nog att ta med henne på Barnenshus utan att hon får handla,men när vi väl kommer stå där och hon tittar med hundögona så for nog hon nått också :)Snäll mamma ja , hehe :)

Dumheter,fy dig!

Julia går runt och säger "Dumheter, fy dig !!" Haha. Fattar inte vart hon får allt ifrån min lilla dam.

Idag har man varit på praktiken. Kan ju säga att jag var jäkligt irriterrad när jag kom hem. Fattar inte vad folk tänker med ibland. Nu är det bara denna vecka kvar , sen börjar skolan nästa vecka. Även min inskolning på hemtjänsten börjar nästa vecka , ska jobba i hemtjänsten i sommar. Kommer nog bli kanon :)

Nä, nu ska jag ta och gosa med Jullan innan hon ska sova :)


Mitt första inlägg.

Ja nu när Linda har fixat till min blogg kanske man ska börja skriva.
Skaffade mig en blogg för ett par dagar sen igen , slutade ju blogga när jag väntade Julia , men nu känner jag att jag vill börja skriva igen.
Bloggen kommer handla om våran vardag och kommer naturligtvis innehålla massa bilder :) Kan inte lova att man kommer skriva varje dag men ska försöka så gott det går :)

Mer kommer någon annan dag , ska låta Linda fixa klart bloggen först :)
Tack så mycket Linda  för att du gjort bloggen så fin , helt perfekt blev den ..


Min älskling i lekparken för ett par dagar sen <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0